Köpvillkor

Köp och leveranser gäller endast inom Sverige, undantag kan eventuellt ske efter överenskommelse.

Köp

Vid köp i webbutiken betalas varan med betalkort. Önskas istället fakturering, ta kontakt med mig på shop@ebjorkland.com och ange vilken/vilka varor det gäller samt faktureringsuppgifter så ska jag ordna det. Vid upphämtning av ett verk i min ateljé får du som kund en faktura att betala inom 14 dagar.

Frakt

Vid köp av originalverk ingår frakten till ditt utlämningsställe, ett spårningsnummer kommer skickas till din epost så du tryggt kan följa leveransen. Varan emballeras för att klara frakten, och om någon skada trots allt skett under frakt, dokumentera detta och ta kontakt med mig på shop@ebjorkland.com så löser vi det. 

Ångerrätt

Vid köp i webbutiken gäller distanshandelslagen, vilket innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du mottagit varan. Utövar du ångerrätten står du för returfrakten och returnerar varan i samma skick som den var i vid leverans till dig. Använd i så fall gärna samma emballage som skickades till dig. Återbetalning utförs snarast till dig, dock senast inom 30 dagar efter att returen mottagits och godkänts.